Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Порізати яловичину на невеликі шматочки, приблизно 5 см., посолити і поперчити за смаком. Обсмажити у великій сковороді на рослинній олії до коричневого кольору.
До м'яса додати цибулю, порізану півкільцями, і обсмажити протягом 5-ти хвилин. Залити половину необхідного пива. Дати пива проикпіти, потім залити половину Гіннеса.
Коли м'ясо буде готове, додати моркву і баклажан, порізані кубиками.
Гіннес стю в кінці треба загустити. Для цього потрібно взяти трохи рідини, дати їй трохи охолонути, і додати в неї борошно.
Розмішати до однорідної консистенції віночком і поступово додати назад у стю, помішуючи, щоб не було грудочок.
Окремо зробити картопляне пюре і викласти його в тарілку з стю.
Прикрасити петрушкою.