Бабусині страви: "Печериці під сирною подушкою"

Бабусині страви: "Печериці під сирною подушкою"

Інгредієнти:

  • великі печериці: 9 шт
  • цибуля: 0,5 шт
  • сир: 100 г
  • рослинна олія
  • сіль та перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Гриби миємо, вирізаємо серединки. Шляпки солимо зверху і знизу.
    Ніжки мілко ріжемо.
    Цибулю мілко ріжемо.
    Смажимо ніжки та цибулю на сковордці з рслинною олією до готовності, підсолюємо та перчимо.
    Сир тремо на мілкий тертці.
    Фаршируємо кожну шляпку отриманим грибним фаршем.
    Деко змазуємо олією та викладаємо на нього фаршировані шляпки. Зверху посипаємо сиром.
    Випікаємо 20-25 хв при температурі 180 градусів.
    Щоб зробити цю страву ще смачнішую, у фарш можна додати відварне куряче філе, накрити фарш кільцем помідорчика і вже потім посипати сиром.