Бабусині страви: "Печиво бісквітне з повидлом"

Бабусині страви: "Печиво бісквітне з повидлом"

Інгредієнти:

  • Яйця 2 шт
  • Цукор 100 г
  • Борошно 140 г
  • Варення 55 г
  • Ванільний цукор 1/2 ч.л.

  • Спосіб приготування:

    2-3 яйця відбити в каструлю, додати 1/2 склянки цукру, перемішати і, збиваючи віником, підігріти масу на слабкому вогні, щоб цукор розчинився.
    Потім, знявши з вогню, збити віником дочиста, додати 1-1 1/4 склянки борошна, ванілін і ще раз перемішати.
    Тісто не повинно бути занадто густим. Обробити печиво за допомогою десертної ложки або конверта у вигляді різних фігурок, коржиків, шпал, випускаючи на лист, змащений злегка маслом і посипаний борошном.
    Випекти печиво у нежаркому духовій шафі протягом 5-7 хвилин. Коржі або шпалкі одного розміру можна склеїти густим повидлом або джемом.
    Випікалося 12 хвилин при температурі 160 * С