Бабусині страви: «Печиво "Чумацький шлях"»

Бабусині страви: «Печиво "Чумацький шлях"»

Пухкеньке та хрумке печиво з горішками порадує ваших гостей.
Інгредієнти:

  • маргарин:250-г
  • сметана:0,5-стак
  • амоній:1-ст.л
  • цукор:1-стак
  • два жовтки
  • два білки
  • борошно:5-6-стак (скільки візьме тісто)
  • смажений арахіс для прикраси

  • Спосіб приготування:

    1. Маргарин потерти на грубій тертці.
    2. Яйця збити з цукром (1 білок залишити для прикраси), додати маргарин, потім сметану і амоній, розведений у сметані.
    3. В кінці додати борошно, добре вимісити і поставити в холодильник на 15-20 хв.
    4. Розкачати тісто (0,5 см), вирізати формочками печиво. 1 білок збити з двома столовими ложками цукру до міцних піків. Змазати печиво білком та товченим смаженим арахісом.
    5. Перекласти на деко, застелене папером, змащеним маслом. Відправити в духовку на 180-200 градусів на 20 хвилин.