Бабусині страви: Печиво "Китайське"

Бабусині страви: Печиво "Китайське"

Інгредієнти:

  • борошно - 550 г
  • рисове борошно - 75 г
  • світла патока - 400 г
  • сода - 1 / 2 ст. л.
  • кукурудзяне масло - 100 мл
  • лужна вода - 1 1 / 2 ст. л.
  • насіння дині - 100 г
  • цукати з мандарина - 75 г
  • зацукрована диня - 100 г
  • волоські горіхи - 125 г
  • мигдаль - 100 г
    кунжутне насіння - 100 г
    цукор - 150 г
    бренді - 2 ст. л.
    темний соєвий соус - 1 / 4 ст.л.
    вода - 90 мл
    кукурудзяне масло - 50 г

  • Cпосіб приготування:

    У мисці змішуємо світлу патоку, соду, кукурудзяне масло і воду, залишаємо на п'ять годин.
    Потім додаємо кілька крапель соєвого соусу і просіяне борошно, замішуємо тісто й залишаємо на шість годин, щоб тісто стало більш еластичним.

    Для приготування начинки в миску насипаємо підсушені мигдаль, насіння дині і кунжутне насіння, порізані волоські горіхи, зацукровану диню, цукати з мандарина, цукор, поливаємо бренді, соєвим соусом, водою і олією, все ретельно перемішуємо.

    У миску з начинкою додаємо рисове борошно і перемішуємо всі інгредієнти, начинку ділимо на порції по 110 г.
    З тіста формуємо кульки, кожна вагою приблизно 50 г.

    Начинку загортаємо в тісто, посипаємо борошном і викладаємо кожне печиво у спеціальну форму. Випікаємо печиво в духовці при температурі 180 С близько восьми хвилин, до появи золотистої скоринки.

    Печиво по-китайськи готово!