Інгредієнти:
Для соусу:
500 г. помідорів
100 г томатної пасти
4 ложки нарізаної свіжої петрушки
1 зубчик часнику
1 ч. л. сухого орегано
1 ч. л. солі
1/4 ч. л. меленого чорного перцю
6 ст. л. оливкової олії
1/3 склянки дрібно нарізаної цибулі
1/2 склянки білого вина
Спосіб приготування:
Змішати молоко і яйця.
Окремо змішати панірувальні сухарі і спеції.
Дати пельменям постояти при кімнатній протягом 15 хвилин.
Занурити пельмені в молоко, потім в сухарі.
Нагріти масло в каструлі.
Обсмажувати пельмені протягом 5 хвилин.
Обтерти паперовими рушниками.
Посипати сиром і подавати з соусом.
Соус:
Помідори очистити від шкірки.
Помідори з томатною пастою помістити в кухонний комбайн для отримання однорідної маси.
Обсмажити цибулю в оливковій олії.
Додати до томатів.
Додати спеції і біле вино.
Варити на повільному вогні протягом 30 хвилин.