Інгредієнти:
кунжутне масло 1 ч. л.
яйце 1 шт.
круглий рис 250 г
Спосіб приготування:
Рис промити, залити водою і залишити на годину. Після чого, відкинути на друшляк і просушити.
З курячого філе зробити фарш, провернувши в м'ясорубці разом з цибулею.
Дрібно нарізати креветки.
Подрібнити бекон.
Змішати фарш, бекон з креветками, яйцем і імбиром, посолити, поперчити.
Влити херес, соєвий соус, додати цукор і кунжутне масло.
Всипати кукурудзяне борошно і гарненько вимішати фарш.
З фаршу чайною ложкою формувати кульки, розміром з волоський горіх, з усіх сторін обваляти в рисі.
Готувати в пароварці 20 хв., Застеливши чашу пергаментом або паперовим рушником.
Подавати з соєвим соусом, на гарнір підійде овочевий салат.