Бабусині страви: "Перлова каша з грибами"

Бабусині страви: "Перлова каша з грибами"

Інгредієнти:

  • перлова крупа : 1 склянка
  • гриби: 200 г
  • цибуля: 1 шт
  • пісне масло: 1 ч. ложка
  • сіль за смаком

  • Спосіб приготування:

    Перлову крупу промити, залити 1 літром води і залишити на ніч. На наступний день пересипати в горщик, залити водою з розрахунку 1,5 склянки води на склянку крупи після замочування (вона розбухне після замочування) . Закрити кришкою і поставити в нагріту до 180 °С духовку на 40-50 хв.

    Цибулю порізати дрібними кубиками, гриби – скибочками. Цибулю обсмажити на маслі до золотистого кольору, додати гриби і смажити до готовності. Посолити піджарку, покласти до готової каші, перемішати.