Бабусині страви: "Персиковий мус"

Бабусині страви: "Персиковий мус"

Інгредієнти:

  • персикове желе в порошку 2 пакети по 50 г (можна полуничне, малинове)
  • концентроване молоко 1 банка 320 г (банки як згущене але несолодке)
  • цукрова пудра 2 ст.л.

  • Спосіб приготування:

    1. Розвести желе, але кількість води повинна бути в 2 рази менше, ніж за інструкцією (на 100 г желе має бути 500 мл води, ми замочуємо в 250 мл води).
    Даємо охолонути, прибираємо в морозилку зовсім на трохи (3-5 хвилин), желе має прихопився тільки трошки - гойдатись, але бути ще рідким


    2. Холодне концентроване молоко збити з цукровою пудрою, обсяг повинен збільшитися в 2 рази

    3. В підготовлене напівзастигле желе тонкою цівкою вливати збите молоко і продовжувати збивати, повинна виходити пишна піна

    4. По порційних формочках (наприклад келихах), розлити мус і поставити в холодильник застигати на 1-2 години.