Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Жовтки відокремити від білків.
Білки збити цукром до стійких піків, залишити в стороні.
Жовтки збити з порошком киселю.
Додати соду і воду збити.
Додати просіяне борошно, перемішати поступово додаючи безе. Мішати обережно.
Круглу форму д.24 застелити пергаментом перелити тісто, акуратно розрівняти. Випікати при 180гр. близько 15-20 хвилин до зарумянення.
Потім витягти з духовки і поставити на грати верхом вниз, це робиться для того щоб верх не опав, остудіти.
Перевернути і намазати мармеладом.
Мармелад: 2 ст л. цукру змішати з відкладеним кисілем.
Вишню промочити в наливкці, додати кисіль і проварити на повільному вогні до загустіння.