Інгредієнти:
- Сметана - 2 ст.л.;
- Манка - 1 ст.л.;
- Цукор - за смаком - пробуйте начинку;
- Цукрова пудра для прикраси.
Спосіб приготування:
Змішати борошно з розпушувачем і сіллю. У сир додати молоко, яйця і цукор, перемішати. У мисці комбайна з'єднати борошно з сиром, вимісити до отримання м'якого тіста.
Розкачати тісто в круглий пласт товщиною близько 5 мм між 2-ма шарами плівки.
Форму для випічки змастити маслом і укласти в неї тісто, зробити бортики заввишки 4 см. В нагрітій до 180 ° C духовці випікати близько 10 хвилин. Потім викласти черешню (без кісточок) в форму. Всі інгредієнти для начинки змішати і вилити поверх ягід. Запікати близько 40 хв. при 180 ° С. Готовий пиріг остудити і посипати цукровою пудрою.