Бабусині страви: "Пиріжки смажені"

Бабусині страви: "Пиріжки смажені"

Скористайтеся простим рецептом смажених пиріжків.

  • Інгредієнти:
    борошно - 4 склянки,
    вода - 2 склянки,
    дріжджі (сухі) - 1 ч. ложка,
    соняшникова олія - 1 ст. ложка + для смаження (250 г),
    цукор - 1 ст. ложка,
    сіль - 0,5 ч. ложки,
    начинка на вибір (м'ясний чи овочевий фарш, або солодка).

  • Спосіб приготування:

    В борошно покласти сіль, цукор, олію, дріжджі та залити теплою водою. Замісити тісто та поставити в холодне місце на 1 годину.
    Змастити руки олією та розділити тісто на порції. Сформувати пиріжки додаючи взяту начинку.
    В сковороду налити олію та розігріти.
    Смажити пиріжки з обох сторін. Викласти на дур шлаг, щоб стекла зайва олія.