Скористайтеся простим рецептом смажених пиріжків.
борошно - 4 склянки,
вода - 2 склянки,
дріжджі (сухі) - 1 ч. ложка,
соняшникова олія - 1 ст. ложка + для смаження (250 г),
цукор - 1 ст. ложка,
сіль - 0,5 ч. ложки,
начинка на вибір (м'ясний чи овочевий фарш, або солодка).
Спосіб приготування:
В борошно покласти сіль, цукор, олію, дріжджі та залити теплою водою. Замісити тісто та поставити в холодне місце на 1 годину.
Змастити руки олією та розділити тісто на порції. Сформувати пиріжки додаючи взяту начинку.
В сковороду налити олію та розігріти.
Смажити пиріжки з обох сторін. Викласти на дур шлаг, щоб стекла зайва олія.