Бабусині страви: "Полента з овочами та сиром"

Бабусині страви: "Полента з овочами та сиром"

Інгредієнти:

  • сир - 150 г
  • болгарський перець (червоний і жовтий) - 2 шт.
  • часник ( подрібнений) - 2 ст. л.
  • перець чилі - 1/3 стручка
  • кукурудзяна крупа - 1 склянка
  • вершкове масло - 2 ч. л.
  • вода - 2 склянки
  • цукор - 1 ст. л.
  • сіль ( за смаком)

  • Спосіб приготування:

    1. У воду додайте сіль, цукор, кукурудзяне борошно. Безперервно помішуйте, поки вода не закипить. Додайте масло і частину тертого сиру, варіть 10 хвилин. Кукурудзяну масу викладіть у форму.

    2. На олії обсмажте порізану півкільцями цибулю, нарізаний соломкою перець, подрібнений часник і перець чилі. Посоліть за смаком.

    3. Навколо кукурудзяної маси і зверху викладіть обсмажені овочі. Посипте тертим сиром.

    4. Запікайте в розігрітій духовці до готовності. Подавайте, прикрасивши зеленню.