Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Розводимо в теплому молоці дріжджі. Додаємо до них цукор, сіль і соняшникову олію. Перемішуємо все.
Тепер вводимо туди маленькими порціями борошно. Замішуємо еластичне тісто, яке не прилипає до рук.
Накриваємо приготоване тісто рушником і ставимо його в тепле місце, щоб воно збільшилося як мінімум удвічі.
Розкочуємо готове тісто в пласт з товщиною 1-1.5 сантиметри. Вирізаємо з нього гуртки за допомогою склянки. Виймаємо з них серединку кришкою-під пляшки.
Потім розігріваємо сковорідку або казанок з великою кількістю соняшникової олії. Смажимо в ньому до повної готовності пончики з двох сторін на середньому вогні.
Тепер викладаємо готові пончики на серветку для видалення зайвого жиру, потім посипаємо їх цукровою пудрою і подаємо до столу.