Бабусині страви: "Пончики"

Бабусині страви: "Пончики"

Інгредієнти:

  • 250 гр домашнього сиру (нежирного)
  • 300 гр борошна
  • 2 яйця
  • 100 гр цукру
  • 1 ч. л соди
  • рослинна олія (для смаження пончиків)
  • цукрова пудра
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Яйця та цукор збиваємо за допомогою міксеру, додаємо непогашену соду, сіль та домашній сир. Все перемішуємо. Додаємо борошно. Замішуємо тісто.
    2. Тісто ділимо на три рівні частини, розкачуємо кожну частину завтовшки пів сантиметра.

    3. Беремо великий стакан та вирізаємо кружечки, в яких маленькою кришечкою з-під напоїв посередині вирізаємо ще одну, меншу дірочку.
    4. Рослинну олію розігріваємо в невеличкій каструльці. Коли олія закипить акуратно опускаємо туди декілька пончиків, та обсмажуємо їх до золотистого кольору.
    5. Готові пончики викладаємо на будь-яку салфетку або рушничок, щоб забрати залишки олії.
    6. Посипаємо цукровою пудрою та подаємо на стіл.