Бабусині страви: "Пряні курячі стегенця з грибами"

Бабусині страви: "Пряні курячі стегенця з грибами"

Інгредієнти:

  • Курячі стегенця 2 шт.
  • Печериці 200 г
  • Лук 1 шт.
  • Вино біле 50 мл.
  • Бульйон 100 мл.
  • Часник 1 зуб.
  • Кріп 1 ч.л.
  • Розмарин 1/6 ч.л.
  • Петрушка 1 ч.л.
  • Червоний перець 1/6 ч.л.
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    Змішайте вершкове масло з часником і травами, щоб вийшла густа паста.
    Акуратно відокремте шкірку, помістіть під шкірку масло з травами. Посоліть і поперчіть.
    Помістіть на деко стегенця. Запікайте при температурі 190 * С 50-60 хвилин час від часу поливаючи зверху виділяється соком.
    У сотейнику обсмажте на протязі 2-3 хвилин дрібно нарізаний лук, додайте очищені і нарізані шампіньйони і обсмажте хвилин п'ять.
    Залийте бульйоном і вином. Посоліть і тушкуйте на середньому вогні 15 хвилин.