Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Рис відварити до напівготовності.
Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на тертці.
На сковороді розігрійте рослинну олію, спассеруйте цибулю до прозорості, додайте моркву і гриби і тушкуйте, помішуючи, 7 хвилин. Гриби для різотто годяться будь-які, в нас опеньки заморожені. Саме гриби забезпечать необхідну кількість білка.
Далі додаємо заморожену стручкову квасолю і тушкуємо, помішуючи, 7 хвилин. Додаємо подрібнений часник і рис.
Все перемішати.
У воді розмішати томат.пасту або кетчуп, додати спеції на свій смак
і залити овочі з рісом.Можно сковорідку накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні до готовності.Можно все перекласти в жаротривкий посуд і поставити в духовку хвилин на 20.
Ось таке різотто можна приготувати під час посту.