Бабусині страви: "Риба фарширована грибами"

Бабусині страви: "Риба фарширована грибами"

Інгредієнти:

  • пеленгас - 1,5-2 кг
  • шампіньйони - 500 г
  • рис - 0,5 склянки
  • олія для смаження, сіль, перець, приправи для риби за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Рибу помити, почистити, розрізати її живіт, витягнути нутрощі та хребет. При цьому старатися не порушувати цілісності риби.

    2. Гриби помити, почистити та посмажити на рослинній олії до готовності. Рис промити та відварити в підсоленій воді до готовності. Потім перемішати рис з грибами, посолити, поперчити. Наповнити рибу цим фаршем, зашити розріз. Рибу загорнути у фольгу та поставити запікатися в духовку на 45 хвилин. Готову рибу прикрасити скибками лимону, гілочками зелені та квіточками з моркви.