Бабусині страви: "Рибні котлети на пару в мультиварці"

Бабусині страви: "Рибні котлети на пару в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1 рибка (наприклад минтай)
  • 1 чайна ложка вершкового масла
  • 1 скибочка білого хліба
  • Сіль

  • Спосіб приготування:

    Миємо рибку, очищаємо від шкірки, відокремлюємо від кісток. Тепер вимочуємо хлібець в молоці.

    Змішуємо філе риби з вимоченим хлібом і вершковим маслом. Подрібнюємо все блендером. Можна також додати до маси одне перепелине яйце.

    Солимо отриманий фарш, добре вимішуємо, а потім формуємо з нього маленькі котлетки. Змащуємо вершковим маслом піддон для варіння на пару.

    Викладаємо в піддон котлетки. Наливаємо кілька склянок гарячої води в чашу мультиварки, закриваємо кришку і включаємо на 15 хвилин режим * варіння на пару *. Рибні котлети готові!