Бабусині страви: "Рибні котлети"

Бабусині страви: "Рибні котлети"

Інгредієнти:

  • 500 гр. рибного філе
  • 1-2 ст. ложки борошна
  • 2 цибулини
  • 1 яйце
  • 3 - 4 ст. ложки рослинної олії
  • сіль
  • перець

  • Спосіб приготування:

    1. Для приготування котлет використайте рибу або ж з будь - яке рибне філе: окуня, тріски, сайди…
    2. Заморожену рибу відтисніть, очистіть від кісток і шкіри, пропустіть через м’ясорубку.
    3. До утвореної рибної маси додайте розмочений у воді або молоці білий хліб, борошно, смажену цибулю, сіль, перець і знову пропустіть через м’ясорубку.
    4. Отриману масу розітріть, поступово додаючи воду, а потім - сире яйце.
    5. Обробіть котлети, надаючи їм овальної форми, обкачайте в мелених сухарях, смажте на розігрітій сковороді протягом 7-10хв.