Бабусині страви: "Рибні палички"

Бабусині страви: "Рибні палички"

Інгредієнти:

  • 300-400 г філе морської риби (хек, минтай і т.д.)
  • 1 скибочка хліба
  • 1 / 4 ст. молока
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
  • ½ ст. панірувальних сухарів
  • 2 ложки подрібненої зелені кропу
  • сіль
  • мелений перець
  • приправа для риби за смаком
  • рослинне масло для смаження

  • Спосіб приготування:

    Хліб вимочити в молоці, віджати. Пропустити разом з рибою через м'ясорубку або подрібнити в комбайні.

    Вбити яйце, додати зелень, олію, сіль, спеції, перемішати, залишити на 10 хв.

    Мокрими руками надати форму рибних паличок, запанірувати в сухарях, поставити в холодильник на 10 хв.

    Обсмажити на олії з обох боків до золотистого кольору, викласти на серветку, яка вбере надлишки масла, подати до столу.

    Також ви можете за цим же рецептом приготувати рибні бургери, які чудово підійдуть до канапок з круглої булочки, сиру, соусу, помідорів та огірків.