Бабусині страви: "Рибне філе під сирно-сметанною подушкою"

Бабусині страви: "Рибне філе під сирно-сметанною подушкою"

Інгредієнти:

  • філе хека або мінтая - 400 г
  • сметана - 400 г
  • сир твердий - 100 г
  • сіль
  • перець
  • морква - 1 шт
  • цибуля - 1 шт
  • соняшникова олія

  • Приготування:

    1. Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо.
    2. Сир тремо на мілкій тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо.
    3. Цибулю мілко ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.
    4. На деко, змащене олією, викладаємо шарами - філе, зверху - цибулю, зверху - філе, зверху - моркву, зверху - філе. Заливаємо усе сметаною з сиром.
    5. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.