Бабусині страви: "Рибне суфле із цвітною капустою"

Бабусині страви: "Рибне суфле із цвітною капустою"

Інгредієнти:

  • рибне філе: 400 г
  • цвітна капуста: 200 г
  • яйця: 2 шт.
  • вершкове масло: 2 ст. ложки
  • сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Філе риби помити, порізати на шматочки і припустити з додаванням кількох ложок води.

    Цвітну капусту розібрати на суцвіття й зварити у підсоленій воді до готовності. Відкинути на друшляк, щоб стекла рідина, а тоді перетерти крізь сито.

    Яєчні білки збити в міцну піну. Рибне філе пропустити через м’ясорубку, додати сіль, жовтки, капустяне пюре, перемішати, обережно ввести білки і ще раз перемішати.

    Посудину для запікання змастити вершковим маслом, викласти масу і зварити на парі або запекти в духовці при середній температурі до готовності.