Бабусині страви: "Рибний пиріг"

Бабусині страви: "Рибний пиріг"

Інгредієнти:

  • 4 шт. яйця
  • 0,5 ч. л. солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 10 г майонезу
  • 100 г сиру
  • 100 г верш.масла
  • 0,5 кг борошна
  • 1 ст. молока (або води)
  • 50 г дріжджів
  • 900 г риби (наприклад скумбрія)
  • 2 шт. великих цибулин

  • Спосіб приготування:

    Для початку готуємо здобне тісто.
    Розкачати тісто, нарізаємо рибу.
    Укласти шматочки побільше в краєчка пирога, а менші шматочки риби посередині.
    Зверху посипаємо підсмаженою цибулею і сиром, відправляємо пиріг в духовку на 15 хвилин при 150-170 градусах.
    Прикрашаємо зеленню і поспішаємо радувати гостей! Приємного апетиту!