Бабусині страви: "Рибний сендвіч"

Бабусині страви: "Рибний сендвіч"

Інгредієнти:

  • Вихід: 2 порції
  • чіабатта, або будь-який інший хліб, який вам смакує
  • помідор
  • листочки салату
  • філе тілапії 300 гр
  • 2 ст.л. зернистої гірчиці
  • сік половинки лимону
  • сіль
  • для тартару:
  • 3 ст.л. майонезу
  • 2,5 ст.л. квашених огірків, дрібно нарізаних
    2/3 ст.л. цибулі, дрібно нарізаної
    трошки лимонного соку (2-3 чайні ложки)
    базилік, дрібно нарізаний

  • Спосіб приготування:

    1. Розігріти духовку до 180 гр.С
    2. Змішати гірчицю, сіль, сік половинки лимона. Філе риби розрізати на 2-3 частини, в залежності від розмріру однієї філейки. Додати рибу до маринаду і поставити в холодильник на 1 годину.
    3. Запекти рибу в духовці десь 30 хв, або до готовності доки не зарум’яниться.

    4. Чіабатту порізати на шматки, завбільшки десь 15 см і їх розрізати на двоє горизонтально. Обсмажити хліб трошки на сковорідці.
    5. На кожну сторону сендвіча намазуємо тартар, на одну сторону викладаємо рибку, на іншу листя салату і помідор. нарізаний кружечками. Складаємо дві половинки.