Бабусині страви: "Рогалики з повидлом"

Бабусині страви: "Рогалики з повидлом"

Інгредієнти:

  • 50 г свіжих дріжджів
  • 1 стакан молока
  • 200 г маргарину
  • 2 яєчних жовтки
  • 3 ст. ложки цукру
  • борошно
  • густе повидло або варення

  • Спосіб приготування:

    Тепле молоко розмішуємо з цукром і дріжджами і залишаємо бродити на 20 хв. Далі додаємо теплий маргарин і жовтки. Додаючи борошно замішуємо не дуже круте тісто і поділяємо його на 4 частини.

    Розкачуємо частину в коло і розрізаємо його на 6 трикутних частин.

    На широкий край кладемо повидло і замотуємо його до вузького краю. Такі чином робимо рогалики з повидлом з усього тесту.

    Перед тим як відправляти рогалики з повидлом в духовку, потрібно дати їм хвилин 20-25 підійти на деку. У духовку ставимо на 25-30 хв. При температурі 160-170 С .

    Рогалики з повидлом - готові!