Бабусині страви: "Ромштекс - яловичина в сухарях"

Бабусині страви: "Ромштекс - яловичина в сухарях"

Інгредієнти:

  • яволичина
  • яйця
  • Панірувальні сухарі
  • сіль
  • перець
  • масло для смаження

  • Спосіб приготування:

    М'ясо (тонкий або товстий край) обмити, очистити від сухожиль, нарізати порційними шматками і відбити сапою.
    Відбиті шматки м'яса посипати сіллю і перцем, змочити в збитому яйці і обваляти в сухарях з обох сторін.
    Після цього м'ясо покласти на сильно розігріту сковороду з маслом і смажити до повної готовності (10- 12 хвилин).
    На гарнір подати смажену картоплю і варені, заправлені олією, зелений горошок, кукурудзу і моркву, нарізану часточками.
    Полити ромштекс маслом.