Бабусині страви: Рулет "Мокко-шоколад"

Бабусині страви: Рулет "Мокко-шоколад"

Інгредієнти:

  • для бісквіта:
  • 75 гр.борошна
  • 15 гр.пекарского порошку
  • 50 гр.какао
  • 2 ч.л.розчинної кави експрес
  • 5 яєць кімнатної температури
  • 100 гр.коричневого / білого / цукру
  • деко 35х35 застелити пекарської папером + ще 1 аркуш паперу посипати цукр.пудрою
  • крем:
  • 300 мл.вершків 35% +2 ст.л.цукр.пудри
  • 1 ч.л.розчинної кави експрес розвести в 2 ч.л.кипятку
    1 ст.л.бренді
    20 гр.тертого чорного шоколаду
    ваніль
    для глазурі:
    120 гр.черного шоколаду
    60 мл.вершків

  • Спосіб приготування:

    Змішати і просіяти борошно, пекарский порошок, какао, каву.
    Яйця збити з цукром до збільшення об'єму в 3-4 рази / збивати не менше 8-10 хв. /

    Ввести в 2 прийоми борошняну суміш перемішуючи зверху вниз і по колу.

    Рівномірно розподілити тісто на листі і випікати в прогрітій духовці при 170 градусах "12-15 хвилин.
    Готовому бісквіту дати трохи охолонути і переклавши на папір притрушений цукр.пудрою, скрутити разом з папером в рулет. Остудити.
    Крем:
    Збити вершки з ваніллю, цукром, кавою і бренді. Додайте шоколад і нанести крем на бісквіт. Скрутіть в рулет, покрити верх глазур'ю.
    Глазур:
    Нагріти вершки, але не кип'ятити і розчинити в них шматочки шоколада. Остудити.