Бабусині страви: "Рулет з джемом"

Бабусині страви: "Рулет з джемом"

Інгредієнти:

  • 5 ст. л цукру
  • 5 ст. л борошна
  • 5 ст. л сухого молока
  • 3 яйця
  • сода
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    Розігріваємо духовку до 220 С. Відразу ставимо в духовку форму для випікання змащену вершковим маслом, щоб вона нагрілася.
    Замішуємо тісто для рулетка. Збиваємо яйця з цукром, поступово додаємо просіяне борошно, сухе молоко та сіль. Беремо соди на край чайної ложечки та додаємо оцет. Додаємо оцет до тіста.

    Виливаємо тісто на форму і випікаємо близько 5 хвилин. Дістаємо з духовки, одразу ж замащуємо наш рулет будь-який джемом або розтопленим шоколадом і завертаємо в рулет поки він гарячий.
    Даємо йому повність охолонути. Перед подачею посипаємо цукровою пудрою.