Бабусині страви: "Рулет з млинців"

Бабусині страви: "Рулет з млинців"

Інгредієнти:

  • для тіста:
  • 150 г борошна
  • 200 мл гарячого молока
  • 2 яйця
  • щіпка солі
  • 1-2 ложки рідкого меду
  • для начинки:
  • шматочок цибулі-порею приблизно 5-6 см
  • по четвертинці жовтого і зеленого перцю
  • куряча грудка - 100-150 гр
  • 1 натерта морквина

  • Спосіб приготування:

    1.Борошно ретельно розмішати з невеликою кількістю молока, ввести окремо збиті яйця з сіллю і медом, перемішати і додати тонкою цівкою, не перестаючи помішувати, гаряче молоко. Тісто накрити серветкою і відставити на 30 хвилин.

    2.Морквину натерти на тертці крупкою і обсмажити на розпеченому маслі, додати порізану цибулю-порей і нарубану дрібно курячу грудку. В кінці в сковорідку викладіть перець, нарізаний дрібними кубиками перець. Посолити і поперчити. Викласти гарячу начинку в миску.

    3. Спекти млинці, покласти їх один на одного таким чином, щоб край кожного наступного торкався центру попереднього. Викласти на млинці начинку і згорнути щільний рулет. Викласти у форму, закрити форму фольгою і поставити в попередньо розігріту духовку до 1890 градусів на 15 хвилин.
    Коли буде готово - вийняти, розрізати на шматочки, подавати в гарячому вигляді. Начинка може бути будь-яка інша.