Бабусині страви: "Рулет із печінкового паштету"

Бабусині страви: "Рулет із печінкового паштету"

Інгредієнти:

  • куряча печінка - 700 г
  • цибуля - 1 шт
  • морква - 2 шт
  • вершкове масло - 150 г,
  • рослинна олія - для смаження
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Печінку вимийте, обсмажте на рослинній олії, стушкуйте до м’якості. Моркву відваріть. Цибулю наріжте і підсмажте. Печінку, цибулю та моркву двічі пропустіть через м’ясорубку. Посоліть, поперчіть, добре перемішайте.

    Паштет викладіть на харчову плівку і розрівняйте. Зверху нанесіть шар розм’якшеного вершкового масла. Акуратно піднімаючи одну сторону харчової плівки, загорніть щільний рулет.

    Поставте рулет в холодильник на кілька годин. При подачі наріжте рулет скибочками. Прикрасьте рулет червоним солодким перцем, оливками, зеленим горошком, зеленню.