Бабусині страви: "Рулет з сала"

Бабусині страви: "Рулет з сала"

Інгредієнти:

  • сало зі шкірою - 1 кг,
  • часник - 4-5 зубців,
  • сіль, лавровий лист, чорний і червоний перці, коріандр, листя петрушки за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Приготуйте приправу для сала, змішавши мелений лавровий лист, чорний і червоний перці, коріандр і листя петрушки.

    Відокремте від сала шкуру. Плоский шматок сала посипте з обох сторін приправою і посоліть. Посипте сало порізаним пластинками часником. Скрутіть сало в рулет, а потім оберніть свинячою шкурою. Щоб шкурка трималася, щільно оберніть її нитками, а потім замотайте рулет фольгою.

    Запікайте при 170 °С півтори години. Коли сало стече від жиру і охолоне, поставте його в холодильник.