Ну куди ж український стіл без сала? Сало це добре. А ось рулет із сала - ще краще!
Інгредієнти:
Приготування:
Сало помийте, посоліть і приправте сумішшю перців.
На одну половинку пласта сала викладіть дрібно нарізане м’ясо, зверху покладіть брусочки моркви. Зверху на моркву викладіть нарізаний часник. Посипте сушеним кропом.
Сало акуратно згорніть рулетом, щільно притискаючи. Зв’яжіть рулет ниткою, щоб не розвалювався.
Готовий рулет покладіть у харчовий пакет.
Покладіть у каструлю, залийте водою.
Додайте прянощі.
Варіть на слабкому вогні 1,5 години.
Потім вийміть, остудіть і видаліть нитки.
При подачі наріжте сало скибочками.