Бабусині страви: "Рулети з лаваша з салатом із крабових паличок"

Бабусині страви: "Рулети з лаваша з салатом із крабових паличок"

В тонкі листи лаваша загорніть всім добре знайомий салат з крабових паличок і подайте лаваш з салатом нарізаним невеликими рулетиками. Виглядає таке блюдо святково і нарядно.

  • 2 лаваша
    300 г крабових паличок
    150 г сиру будь-якого сорту
    5 курячих яєць
    ½ банки консервованої кукурудзи
    ½ банки зеленого горошку
    5 пір'їнок зеленої цибулі
    100 г майонезу


  • Приготуйте салат з крабових паличок. Зваріть яйця круто. Потім очищені і охолоджені яйця дрібно наріжте.
    Розморозьте крабові палички, дрібно наріжте і додайте до подрібненим яйцям.
    Натріть сир на крупній тертці, додайте до яєць і крабовим паличкам.
    Салат із крабових паличок кожна хазяєчка готує по-своєму. Тому точно дотримуватися рецепту нема сенсу. Ми вибирали інгредієнти з того що було в холодильнику і що, на мою думку, поєднується з крабовими паличками. А в холодильнику було півбанки горошку і півбанки солодкої кукурудзи. Потім додали трохи нарізаних зелених пір'я цибулі.
    Майонез в салат додавайте потроху, його потрібно стільки, щоб скріпити салат. Якщо салат буде рідкуватим, рулетики не отримають.
    Перемішайте салат і викладіть його на лист лаваша товщиною в 1-1,5 см. Потім поверніть лаваш рулетом, загорніть його у фольгу або харчову плівку і покладіть в холодильник на пару годин або на ніч. Перед подачею на стіл розріжте рулет на невеликі шматочки і красиво викладіть на блюді. Лаваш для рулетів використовуйте найсвіжіший, інакше при згортанні у нього з'являться тріщини.