Бабусині страви: "Рулетики з баклажанів з фетою"

Бабусині страви: "Рулетики з баклажанів з фетою"

Інгредієнти:

  • Вихід: 2 порції
  • 1 середній баклажан
  • 100 гр сиру фета
  • 2 ст.л. олії соняшникової нерафінованої
  • 1 зубчик часнику
  • кріп
  • сіль, перець

  • Спосіб приготування:

    1. Розігріти духовку до 180 гр.С.
    2. Баклажан нарізати вздовж смужками, десь 5-7 мм товщиною. Легко посолити та запекти в духовці на фользі приблизно 10-15 хв. Баклажан повинен стати м’яким, трошки зарум’янитись.
    3. Змішати фету, кріп, дрібно нарізаний часник, олію та трошки перцю.

    4. На кожен шматок баклажану викласти трохи начинки по всій поверхні. Закрутити. Подавати на листях салату.