Бабусині страви: "Рулетики з баклажанів"

Бабусині страви: "Рулетики з баклажанів"

Інгредієнти:

  • 3 середніх баклажана
  • 300 г сиру
  • 3 картоплини
  • 2 яйця
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль і перець
  • олія

  • Приготування:

    Ставимо варити очищену картоплю і яйця.
    Баклажани промиваємо, нарізаємо тонкими скибочками уздовж, на 15 хвилин кладемо в підсолену воду. Потім обсушуємо.
    На олії підсмажуємо скибочки баклажана, щоб вони стали золотистими з обох сторін. Якщо олії забагато - краще викласти скибочки на паперові рушники.
    Готові картоплю і яйця, а також сир дрібно натираємо. Заправляємо сіллю і перцем, додаємо подрібнений часник. Можна ще посипати рубаною зеленню. Добре перемішуємо, пробуємо на смак.
    Викладаємо начинку на баклажанові скибочки, звертаємо рулетиками - і подаємо. Можна покласти начинку гіркою, а можна намазати її вздовж всієї скибочки.
    Начинки можуть бути різними: з сиру з горіхами і зеленню, овочів, риби і т.п. Виходить проста, смачна і ситна страва. Рулетики з баклажанів готові.