Бабусині страви: "Салат Фламінго з креветками"

Бабусині страви: "Салат Фламінго з креветками"

Яскравий, легкий та смачний салат до вашого столу.Для соусу:100 г майонезу50 г кетчупу80 г пастоподібного плавленого сиру (янтар, віола)30 - 40 мл вершків (15 - 20%)1 часточка часнику (на дрібній тертці або через прес)
Інгредієнти:

  • 500 г очищених креветок
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 1 велика картоплина
  • 1 великий помідор
  • 70 г твердого сиру
  • 3 яйця

  • Спосіб приготування:

    Креветки зварити, остудити, якщо великі - розрізати, скропити лимонним соком.

    Картоплю і яйця зварити, остудити, почистити.

    Помідор розрізати, видалити всю рідину з насінням, порізати дрібними кубиками.

    Приготувати соус - змішати всі компоненти до однорідної консистенції.

    Змішати соус з креветками.

    Викласти салат шарами:

    1 - Одну третю креветок із соусом
    2 - Картоплю (на крупній тертці)
    3 - Помідори
    4 - Сир (на крупній тертці)
    5 - Яйця (на крупній тертці)
    6 - Решту креветок з соусом

    Прикрасити на свій смак.