Бабусині страви: Салат "Французький" з копченим м'ясом

Бабусині страви: Салат "Французький" з копченим м'ясом

Інгредієнти:

  • Для 6 невеликих порцій нам потрібно:
  • 2 невеликих свіжих огірка
  • 150-200 г свіжої капусти (краще пекінської)
  • зелена цибуля - 5-6 штук
  • 200 г м'яса копченого
  • 250-300 г маринованих грибів
  • арахіс смажений - 1 п
  • майонез

  • Спосіб приготування:

    Все порізати соломкою, розкласти в розетки шарами: капуста, гриби, копчене м'ясо, огірки, цибуля.
    Перед подачею на стіл зверху полити майонезом і посипати арахісом. Кожен гість сам перемішує французький салат.
    Якщо його перемішати заздалегідь, він втратить смак.