Бабусині страви: Салат "Гранатове серце"

Бабусині страви: Салат "Гранатове серце"

Інгредієнти:

  • 150-200 г телятини
  • 80 гр. волоських горіхів
  • 170 гр. твердого сиру
  • 1 гранат
  • 5 яєць
  • 200 - 300 гр. майонезу
  • сіль, перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Телятину відварюємо в підсоленій воді до готовності і нарізаємо дрібними кубиками.
    Цибулю нарізати півкільцями або кубками і обсмажити на рослинному маслі. Яйця відварити круто і натерти на крупній тертці.
    Сир натерти на крупній тертці. Гранат розібрати на зерна.
    Тепер викладаємо салат шарами у вигляді серця (або використовуючи форму у вигляді серця), зрідка посипаючи сіллю і чорним перцем:

    1 шар - телятина
    2 шар - обсмажену цибулю, змащуємо або поливаємо майонезом
    3 шар - яйця, трохи солимо
    4 шар - сир
    5 шар - волоські горіхи, поливаємо майонезом
    7 шар - зерна граната