Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Курячу грудку відварити в підсоленій воді, дрібно порізати.
Чорнослив замочити в курячому бульйоні хвилин на 15-20, потім дрібно порізати.
Цибулю-порей (білу частину) порізати, злегка обсмажити в рослинній олії, додати порізані шампіньйони, обсмажувати до випаровування рідини, посолити.
Огірочки порізати дрібними кубиками.
Курячі яйця відварити, потерти на крупній тертці.
Змішати з майонезом і викладати шарами, надаючи форму їжака:
- Гриби з цибулею
- Курка
- Чорнослив
- Огірки
- Яйця
Зверху посипати гранатовими зернятками. Оченята, носик - шматочки чорносливу. Прикрасити листами розмарину, схожими на колючки.