Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Приготування почнемо з варіння креветок і яєць.
2. З банки тунця зливаємо масло,а саму рибу розминаємо виделкою.
3. Тунець буде першим шаром нашого салату, викладаємо його у формі морської зірки. Зверху укладаємо охолоджений відварені рис.
4. Після кожного шару змащуємо майонезом.
5. Наступний шар – кладемо дрібно нарізаний помідор, після нього відварені яйця нарізані кубиками.
6. Сир тремо на дрібній терці й укладаємо на яйця не забувши при цьому змастити майонезом.
7. Наступним шаром буде шар очищених креветок.
8. Останній шар - оливки без кісточок нарізані кружальцями. Прикрашаємо весь салат тонкими пластами нарізаної сьомги.
9. Далі прикрашаємо салат на свій розсуд.