Бабусині страви: "Салат з болгарським перцем та родзинками"

Бабусині страви: "Салат з болгарським перцем та родзинками"

Інгредієнти:

  • червоний болгарський перець : 1 шт
  • жовтий болгарський перець : 1 шт
  • оранжевий болгарський перець : 300 г
  • листя руколи : 150 г
  • жовті родзинки : ½ склянки
  • олія : 3 ст. ложки
  • бальзамічний оцет : 1 ст. ложка
  • насіння фенхелю : 0,5 ст. ложки
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Болгарський перець помити, почистити від зернят та нарізати тоненькою соломкою. Родзинки залити окропом на 15 хвилин.

    Розігріти на сковороді олію та обсмажити болгарський перець протягом 7 хвилин на середньому вогні. Посолити та поперчити за смаком. Додати родзинки та насіння фенхелю та обсмажувати ще 5 хвилин. Додати бальзамічний оцет та перемішати.

    Листя руколи помити та посушити, порвати руками на невеликі кусочки, залишивши кілька листків для оздоблення. Змішати руколу з перцем, викласти на тарілку та оздобити цілими зеленими листками руколи.