Інгредієнти:
Гранатовий сік - 50 мл або розведений наршараб (уварений гранатовий сік)
Оливкова олія або краще масло волоського горіха - 2 ст.ложки
Один подрібнений зубчик часнику
Цукор (краще коричневий) - половина 1 столової ложки
Спосіб приготування:
Змішайте разом інградієнти для заправки.
Гранат почистити на зерна, хурму порізати часточками кубиками. З козячого сиру сформувати кульки і посипати їх меленим перцем.
Підсмажені на сухій сковороді ядра волоського горіха можна сховати всередину сирних кульок. А можна і не ховати.
Блюдо викласти салатними листами, що залишились зелень посікти і посипати на блюдо разом з хурмою, гранатом і базиліком.
Перед подачею сирні кульки запекти хвилини 3-4 в гарячій духовці. Потім додати в салат і полити знову перемішаною заправкою.