Бабусині страви: "Салат з куркою та беконом"

Бабусині страви: "Салат з куркою та беконом"

Салат має стільки варіацій, що навіть найвибагливіший гурман може підібрати рецепт собі до смаку. Сьогодні ми пропонуємо класичну основу, до якої додаємо бекон та кукурудзу! Скуштуйте – дуже смачно!
Інгредієнти:

  • 0,5 склянки майонезу
  • 2 столові ложки гірчиці солодкуватої(головне щоб не пекучої )
  • 1 маленький зубчик часнику
  • перець білий мелений
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • 1 терте яйце
  • 2 столові ложки дрібно натертого сиру пармезан
  • Курячі грудки 2 шт
  • Бекон 100-200 г
  • Помідор 1 шт
  • Салат Романо, свіжовичавлений сік половини лимона, сіль, 50-70 мл. кип'яченої води, батон або білий хліб, оливкова олія, консервована кукурудза, пармезан для прикраси

  • Спосіб приготування:

    1.Складові для соусу закладаємо в блендер і гарненько збиваємо.
    2.Нарізаємо батон на кубики. Розкладаємо на деку і в духовку, щоб злегка підрум'янились.
    3.Як сухарики подрумянились, викладаємо їх у миску із заздалегідь приготованим в ній оливковою олією (2-4 ложки) і нарізаним часником (1 зубчика буде достатньо). Часник краще дрібно нарізати, так як вичавлений або натертий може дати непотрібну гіркоту, а нам потрібно лише надати часниковий запах і смак сухарикам. Все добре перемішуємо (краще це робити руками).
    4.Відварюємо курячі грудки. Підсмажуємо бекон.
    5.Салат рвемо на шматочки і викладаємо в тарілку. Далі – порізаний кубиками помідор, кукурудза і сухарики. Далі – шматочки бекону і курки. Зверху поливаємо щедро соусом і посипаємо пармезаном.