Бабусині страви: "Салат з квашеної капусти і буряка"

Бабусині страви: "Салат з квашеної капусти і буряка"

Інгредієнти:

  • квашена капуста - 500-600 г
  • буряк (варений або запечений) - 2-3 шт
  • цибуля - 1 шт
  • морква - 1-2 шт
  • зелень, сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • рослинна олія - для заправки
  • конопляна олія - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Буряк натріть на крупній тертці. Моркву натріть на крупній тертці, посоліть і помніть руками. Цибулю дрібно поріжте.

    У капусту додайте цибулю та моркву, перемішайте. Потім додайте буряк і подрібнену зелень. Посоліть, поперчіть і заправте рослинною олією та конопляною олією.

    На замітку!

    Квашена капуста містить у собі вітамін В6, який регулює білковий обмін і кровотворний процес в організмі.