Бабусині страви: "Салат з квашеною капустою"

Бабусині страви: "Салат з квашеною капустою"

Інгредієнти:

  • квашена капуста: 200 г
  • шампіньйони: 200 г
  • картопля: 4 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • зелень петрушки: півпучка
  • зелень кропу: півпучка
  • олія: 2 ст. ложк
  • цукор: 1 ч. ложка
  • лимонний сік: 1 ч. ложка
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Картоплю почистити, помити і зварити до готовності в підсоленій воді, дати остигнути.

    Шампіньйони помити, покласти в каструлю та залити гарячою водою так, щоб вона лише трохи покривала гриби. Додати в каструлю трохи лимонного соку та варити шампіньйони до готовності.

    Цибулю почистити, помити і нарізати тонкими півкружальцями. Картоплю почистити і порізати кубиками. Зварені та охолоджені гриби нарізати тонкими пластинками. Квашену капусту подрібнити.

    Змішати всі інгредієнти салату в глибокій мисці. Зелень петрушки та кропу помити і подрібнити. Заправити салат цукром, посолити і поперчити за смаком. Додати олію і ретельно перемішати. Подавати до столу , оздобивши подрібненою зеленню.