Бабусині страви: "Салат з редиски і цвітної капусти"

Бабусині страви: "Салат з редиски і цвітної капусти"

Інгредієнти:

  • редиска: 1 пучок
  • цвітна капуста: 500 г
  • огірки: 300 г
  • помідори чері : 300 г
  • свіжа петрушка: 1 пучок
  • зелена цибуля: півпучка
  • оливкова олія: 100 мл
  • сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Цвітну капусту залити окропом, посолити і залишити на 10-15 хвилин. Опісля воду злити, а капусту розібрати на невеликі шматочки. Решту овочів помити і нарізати – чері розрізати на четвертинки, огірки та редиску – чвертькільцями або півкільцями. Петрушку та зелену цибулю дрібно посікти.

    Змішати всі інгредієнти, посолити за смаком та заправити оливковою олією.