Бабусині страви: "Салат зі спаржею і анчоусами"

Бабусині страви: "Салат зі спаржею і анчоусами"

Інгредієнти:

  • спаржа - 200 г
  • філе анчоусів - 6 шт
  • яйця - 2 шт
  • помідори черрі (червоні і жовті) - 5-7 шт
  • маслини - 10 шт
  • суміш салатного листя - 1 упаковка
  • пармезан - 30 г
  • майонез - 2-3 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    Спаржу відваріть в киплячій воді 5 хвилин, приправте сіллю.

    Яйця відваріть так, щоб жовток залишався трохи рідким в середині (6-7 хвилин після закипання води).

    На тарілку викладіть салатне листя, зверху покладіть спаржу, додайте розрізані на четвертинки яйця, помідори, маслини і анчоуси, заправте майонезом.

    Пармезан наріжте тонкою стружкою і викладіть зверху.

    За бажанням, замість варіння, спаржу для салату можна обсмажити на грилі.