Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М’ясо тунця розім’яти так, щоб вийшли шматочки середнього розміру.
2. Цукіні очистити і обрізати плодоніжки, вимити.
3. Розрізати цукіні спочатку вздовж, а потім на тонкі шматочки. Злегка обсмажити шматочки цукіні на оливковій олії.
4. Тим часом приготувати заправку. Для цього змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль, трави і подрібнений часник.
5. Готові ще теплі цукіні полити заправкою і відставити на 30 хвилин.
6. Тим часом помідори вимити, видалити плодоніжки і нарізати невеликими шматочками, видаливши при цьому насіння.
7. Шматочки тунця, помідорів, маслини і оливки змішати з цукіні, политими заправкою. Дати готовому салату трохи настоятися.