Бабусині страви: "Салат з яблук, горіхів та сиру"

Бабусині страви: "Салат з яблук, горіхів та сиру"

Приготуйте смачний, корисний та легкий салат з яблук, горіхів та сиру.

  • Інгредієнти:
    яблука - 4 шт.,
    змішана зелень (листя салату, рукола і т.п.) за смаком,
    горіхи в карамелі - 1,5 склянки,
    козячий сир - 150 г,
    сіль і перець за смаком.
    Для заправки:
    гранатовий сік - 3 ст. ложки,
    червоний винний оцет - 2 ст. ложки,
    дижонська гірчиця - 1 ст. ложка,
    мед - 1 ст. ложка,
    сіль і перець за смаком,
    оливкова олія - 2/3 склянки.

  • Спосіб приготування:
    Приготувати заправку. Змішати всі інгредієнти і добре збити.
    Приготувати салат. Порізати яблука, додати зелень, горіхи, козячий сир (розкришений). Заправити салат гранатовою сумішшю, приправити сіллю і перцем.